Villakomfort

Vi bygger det mesta i din Floating Space med inredning gjord för villor. Du möblerar den med din egen personliga stil. På så sätt har du maxiamlt med möjligheter att få precis den design och komfort som du önskar. Samtidigt minimeras kostnaderna eftersom du inte behöver välja från båtbranschens specialartiklar. 

Sjönära lägen

Med din Floating Space har du frihet att byta sjöläge när du vill. Hur ofta du vill. Och du kan utforska skärgården med din familj, vänner och kollegor. 

Stabil i sjön

Skrovet är av typen katamaran. De båda skroven minimerar onödiga rörelser och rullningar. Detta ger extra trygghet, speciellt för de som inte är sjövana.

Service för dig

Du får även hjälp och assistans med den service du önskar. Både för skötsel av din Floating Space och det du behöver löpande. T.ex. då du behöver fylla på bränsle och vatten eller tömma dina sanitära tankar. Eller då du behöver fylla på med mat och dryck. 

Ditt nya hem

Vad är Din planlösning?

Hur vill du ha ditt mobile flytande hem och kontor?

Det finns mer idéer

Våra kunder ger oss hela tiden nya idéer. XXXXX

Låt oss träffas!

Donec sollicitudin molestie malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia